maandag 29 oktober 2007

Boekbespreking en je hebt een vraag?

Kijk dan in het kopje 'contact' en stuur me een mailtje. Ik zal dan proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Je kunt me van alles vragen.

Er zijn al genoeg kinderen geweest die vragen stelden omdat ze hun boekbespreking over Gevecht om de Cup of zelfs al over Gevaarlijk Spel hebben gehouden. Dan vertel ik ietsje meer over de boeken en over mezelf dan wat op de site van Clavis staat.

Een jongetje uit Alphen a/d Rijn (waar ik woon en werk) heeft zelfs gevraagd of ik in de klas wilde komen tijdens zijn boekbespreking. Toevallig kon ik die dag en dus was ik daarbij aanwezig. Leuk om mee te maken hoe iemand vertelt over een verhaal wat ik zelf heb verzonnen.

Komt er ook een deel vier.....?

is de vraag die ik steeds vaker hoor. Dat zou zomaar kunnen. Ik ben er wel al mee bezig en dat verhaal gaat weer heel anders dan de voorgaande.
Ik kan er natuurlijk nog niet over zeggen. Dan moet je eerst Gevecht om de Cup en Gevaarlijk Spel gelezen hebben. En dan komt Schijnbeweging nog.
Enne....vergeet niet te stemmen.

Deel drie heeft een titel en een cover

Hieronder kunnen jullie zien hoe de voorkant van deel drie eruit komt te zien. En daar staat natuurlijk ook de titel op. Schijnbeweging gaat hij dus heten. Ik ben zelf erg blij met de cover.
Ik verwacht dat Schijnbeweging in het voorjaar uit zal komen. Wanneer precies is nog niet bekend. Het zal wel maart of april worden.
Als ik meer weet, vertel ik het jullie onmiddellijk.

vrijdag 5 oktober 2007

Deel twee ligt in de winkel

Hij ligt er. Ik heb hem zelf zien liggen. Gevaarlijk Spel ligt in de winkels. Het begint nu tenminste een beetje op een serie te lijken. Twee delen naast elkaar staat leuker dan één boek.
En ik heb de eerste reacties al binnen en die zijn niet slecht. Veel jongens en meisjes vinden Gevaarlijk Spel erg spannend.
Ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Dus stemmen.....