dinsdag 22 april 2008

Veel onderweg

De komende tijd ben ik veel onderweg.

Op 18 mei ben ik in Amsterdam. Daar is een grote boekenmarkten signeer ik in de middag op de stand van Clavis.

Op 31 mei ben ik in Zaandam op de Zaanse boekenmarkt. Daar wordt de Hotze de Roosprijs uitgereikt en daarvoor ben ik genomineerd. Niet dat ik verwacht dat ik ga winnen, maar het is gewoon gezellig om daarbij te zijn. Ik zal voorlezen en signeren.

Op 7 juni signeer ik in Weesp, waar ik geboren ben, in kinderboekhandel De Kleine Prins. Toevallig precies op de dag dat het Europees Kampioenschap begint.

Als jullie hier in de buurt zijn, moet je zeker even langskomen. Als je me zeker niet wilt mislopen, moet je vooraf even een mailtje sturen, dan houd ik het in de gaten.

De Kosmos

Afgelopen donderdag was ik bij de basisschool De Kosmos op bezoek. Nander hield daar zijn boekenbeurt over Gevaarlijk Spel. Hij deed het prima en daarna heb ik het een en ander verteld. Onder andere over boeken schrijven en wat er allemaal bij komt kijken voordat een geschreven verhaal een boek is.

Het was erg gezellig en het leukste was dat Ingomar(die bij Clavis werkt) er ook bij was. Hij had Schijnbeweging bij zich en die zag ik voor het eerst. De kinderen uit de klas waren getuigen van een heuse primeur.